Voip Gateway 5188

 

U heeft reeds een bestaande ISDN centrale en wil graag de voordelen van VOIP benutten. 

Wellicht denkt u dat u uw telefooncentrale moet gaan vervangen door één met VOIP integratie.? 

Bent u toch aan een nieuwe centrale toe dan is dit een logische keuze.! Echter is dit voor u geen optie en wilt u toch gebruik maken van VOIP dan kan de Voip Gateway 5188 voor u de oplossing zijn.

Geen wijziging van uw interne telefoonnetwerk, de Voip Gateway 5188 wordt nl. geplaatst tussen uw bestaande centrale en de reeds aanwezige ISDN lijnen. 

Configuratievoorbeeld VOIP gateway

De professionele Voip Gateway 5188 is uitstekend geschikt voor toepassing bij kleine en middelgrote bedrijven.

U bereikbaarheid is ten alle tijden gegarandeerd doordat uw bestaande lijnen(ISDN) beschikbaar blijven.

Door het programmeren van de Voip Gateway 5188 bepaalt u precies wanneer wel en niet en via welke VOIP provider verbinding wordt gemaakt.  Dit gebeurd volledig automatisch.

Alle ISDN faciliteiten zoals  Point to Point, Point to Multipoint, MSN en DDI blijven beschikbaar. De Voip Gateway 5188 zorgt tevens voor verbinding met DSL of ADSL2+ netwerk

De Voip Gateway 5188 beschikt tevens  over een geavanceerde VPN router en zorgt voor een veilige verbinding met het internet.

 

 

Aanvullende beschrijving:

  

De bestaande bedrijfscentrale hoeft niet aangepast te worden, de bestaande configuratie blijft ongewijzigd. Met alle op de centrale aangesloten telefoontoestellen kan men naar keuze over het vaste netwerk of over het Internet telefoneren.

Met de vier interne en externe SO-aansluitingen zijn acht gelijktijdige gesprekken te voeren. Indien uw VoIP provider het ondersteund is, bij een VoIP gesprek, zelfs uw  bestaande vaste netwerk telefoonnummer zichtbaar. Zo zien diegene die u belt een voor hen bekend telefoonnummer. De spraakkwaliteit bij een VoIP verbinding is gelijk aan die u van ISDN gewend bent, zelf bij gesprekken naar het buitenland.

De gesprekskwaliteit voor VoIP wordt enerzijds door de geďntegreerde Bandbreedtemanager gecontroleerd, zodat altijd de juiste afweging tussen spraakkwaliteit en datatransport over de DSL aansluiting gemaakt kan worden. Als tweede mechanisme verzekert, bij gelijktijdig gevoerde VoIP gesprekken, een dynamische Codec-aanpassing de uitmuntende spraakkwaliteit.

De Voip Gateway 5188 ondersteunt maximaal 40 SIP-accounts. Een SIP-Point-to-Point aansluiting is tevens beschikbaar zodat, middels DDI, doorkiesummers direct aangekozen kunnen worden.

De Voip Gateway 5188 bezit een uitgebreide VPN router met geďntegreerd modem voor DSL en ADSL2+. Op de vier netwerkaansluitingen kunnen zowel computers als andere netwerkapparaten aangesloten worden en gemeenschappelijk het Internet benutten. Dankzij de Dual Mode optie is de Voip Gateway 5188 ook bij bestaande breedband netwerkaansluitingen, zoals bijvoorbeeld Kabel-Internet, toepasbaar.

Voor de uitgebreide beveiliging gebruikt de Voip Gateway 5188 een geďntegreerde Stateful Packet Inspection (SPI) Firewall met UPnP-ondersteuning en handmatige poortvrijgave voor eigen applicaties en server diensten. De met de Voip Gateway 5188 verbonden computers kunnen, naar wens, met elkaar verbonden of gescheiden worden. VPN-verbindingen met externe netwerken en PC’s zijn tevens mogelijk. Middels VPN kunnen medewerkers over een beveiligde Internet verbinding toegang tot het bedrijfsnetwerk verkrijgen of een filiaal kan met de bedrijfscentrale verbonden worden.

Of het de DSL-, Router-, VPN- of VoIP-instellingen betreft – alle functies van de Voip Gateway 5188 van AVM laten zich comfortabel, middels de password beschermde gebruikersinterface, bedienen.


 Vraag onze specialist naar de mogelijkheden en toepasbaarheid voor uw situatie.