Telefoon Centrales

Voor telefooncentrales voor de klein of middelgroot zakelijke markt bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren eenvoudige ISDN centrales vanaf 4 poorten tot en met professionele centrales tot 120 poorten. 

Speciaal op maat ontworpen configuraties die beantwoorden aan uw eisen. Of het nu een klein of een middelgroot kantoor betreft, wij kunnen ervoor zorgen dat u een optimaal communicatieplan op maat krijgt.

Commander Basic

Commander Business

Wilt u het telefoonverkeer laten afhandelen door een receptie of moeten uw medewerkers direct bereikbaar zijn via rechtstreekse inbelnummers, met telefooncentrales van Auerswald is dit geen enkel probleem. Door gebruik te maken van nummerblokken / DDI nummers, ontstaan vele uiteenlopende mogelijkheden en een uitstekende bereikbaarheid. 

De meeste Auerswald telefooncentrales beschikken over één of meerdere interne S0 bussen voor het aansluiten van systeemtoestellen en/of ISDN toestellen. Analoge poorten zijn beschikbaar voor het aansluiten van analoge toestellen. Bij de Commander Business heeft u ook de mogelijkheid 2-draads digitale toestellen aan te sluiten (Upo-bus). Hiermede benut u maximaal de mogelijkheden die de centrale te bieden heeft. Aansluiten op het ISDN net is mogelijk van ISDN2 tot ISDN 30.

Uw vragen over ISDN worden door onze ISDN specialist graag beantwoord.

SMS berichten versturen naar het vaste of mobiele netwerk is eveneens mogelijk met deze centrales.  

Bijgeleverde software helpt u op een eenvoudige wijze inzicht te krijgen in het belgedrag, bijvoorbeeld met wie en hoelang en wanneer er is gebeld. Kostenregistratie behoort zo tot de mogelijkheden, ook de mogelijkheid gesprekken af te handelen op een projectnummer, een management accountsysteem met authorisatie, is standaard op elke centrale aanwezig.

Vanzelfsprekend zijn de mogelijkheden, zoals: doorverbinden, pickup, doorschakelen zowel intern als extern, nummerherkenning, verkort kiezen, groepsnummers en conferentie-schakeling.

Voor Hotels hebben wij tevens eenvoudige maar doeltreffende oplossingen. Gesprekken vanaf diverse toestellen worden automatisch geregistreerd en op verzoek wordt een gespecificeerde nota afgedrukt. 

 

home

WES - Wereld Elektronika Service

contact